Bemutatkozás

Szűcs Attila esküvői fotós

„ Momenti Di Nozze ” – Esküvői pillanatok megörökítése

Elsősorban esküvői fotó és videó készítéssel foglalkozom. Ennek a pillanatnak érdemes dolgozni. Nagyon nagy felelősségnek érzem, ha valaki megbíz ennek a gyönyörű megismételhetetlen alkalomnak a megörökítésével.

 Kettőtökről, a családról, a hangulatról, a barátokról is egy életre szóló emléket kell, hogy képbe zárjak. Ez egy különleges felkérés, véleményem szerint, aki nem így kezeli ezt a munkát, az nem méltó ennek elvégzésére. A megbízás után egyből nem csupán szolgáltató, hanem résztvevő és segítő szervező, illetve a nagy napon az kis közösségetek tagja leszek. Nagyon jó élmény, mikor a családok szinte tagjukként kezelnek, pedig csupán 1 egész napot töltök velük.

Szeretem, ha közvetlen viszonyt tudunk kialakítani, a fotózásokon a hangulat nagyon sokat segít abban, hogy felszabadult vidám illetve természetes képek szülessenek. A sok készülődést követően sokan elmennek az apróbb tárgyak, díszek mellett, hiszen nincs idő mindenkinek mindent v

égignézni, ezekről képet készítek, mindig részletesen, így ha a fotók elkészültek a későbbiekben a násznép tagjai is nyugodt körülmények közt tudják ezeket felfedezni a képeken.

Munkámban fontosnak tartom a fotó trendek követését, de emellett a tiszta képek híve vagyok, mert ennek divatja sosem múlik el.

Scroll Up